#DOMORETOMORROW

FAQ

Étrendkiegészítő, hivatalosan be van regisztrálva az Országos  Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézethez (OGYÉI) 

A gyártása Lengyelországban történik.

Mangó és savanykás citrus íz.

Alkohol fogyasztás esetén a szervezetben megnő az alkohol lebomlásából  származó káros anyagok koncentrációja, ezek okozzák a másnapos rossz
közérzetet. Az alcorythm ezen anyagok lebomlását és eltüntetését gyorsítja,  így megelőzve vagy csökkentve a másnaposság tüneteit.
Rendszeresen  fogyasztva májvédő hatású, fő összetevője a feljavított kurkumin a  THERACURMINT miatt. 

Nem, tabletta formában nem létezik, a legjobb felszívódással és hatékonysággal a folyékony készítmény rendelkezik.  A folyadék sűrű, "smoothie" állagú. 

Természetesen lehet, a májvédelem mindig fontos. Az alcorythm "megelőző"
készítmény, ha a másnaposság elkezdődött, azon már nem tud segíteni. 

Mindig közvetlenül az alkohol fogyasztás előtt egy üveggel meg kell inni.  Májvédelem esetén minden nap 1-2 üveggel javasolt fogyasztani. 

Nem, az alkoholmérgezéstől senkit sem véd meg, illetve rendkívül nagy mennyiségű alkohol (pl. 1liter tömény szeszesital) fogyasztásának hatásait  sem tudja kivédeni. 

Természetesen igen. Akár alkohol tartalmú, akár alkoholmentes koktélok összetevője lehet. Mindennapos májvédelem érdekében turmixok, smoothie-k alkotóelemeként használható.
 

Nem, az alcorythm nem bontja le az alkoholt, így nem csökkenti vagy szünteti meg a vérben az alkoholszintet. Alkoholszonda használata esetén a vérben lévő alkohol kimutatható marad. 

A honlapon a "Hol kapható?" pontban soroljuk fel a forgalmazókat.

Nem azt mondjuk, ne igyon alkoholt,
azt tanácsoljuk  
vigyázzon magára,  és óvja az egészségét! 

Alkoholt csak felelősséggel fogyasszon! Még kis mennyiségű alkohol is káros lehet az egészségére.