#DOMORETOMORROW

MÁSNAPOSSÁG

Mi a másnaposság?
#ALCORYTHM

Mi a másnaposság?

A májba került alkoholt (etanolt) a máj alkohol- dehidrogenáz enzimje acetaldehidre oxidálja. Ez az erősen toxikus acetaldehid kedvezőtlen hatással van a szervezetre, MÁSNAPOSSÁGOT okoz.
Az acetaldehid a sejtekre nézve mérgező.
 
Éppen ezért a másnaposság súlyosságának a kulcsa abban rejlik, hogy sikerül-e minimalizálni az acetaldehid szervezetben „eltöltött” időtartamát.
A tünetek súlyossága az elfogyasztott alkohol mennyiségétől, minőségétől, az egyéni érzékenységtől és az alkohol- dehidrogenáz enzim működésétől függ. Sajnos eleve hátrányos helyzetből indulnak azok, akik a lebontó enzimmel nem, vagy csak kis mértékben rendelkeznek. Általában az alkoholfogyasztás után több órával kezdenek jelentkezni a tünetek.

Mi a másnaposság?


A MÁSNAPOSSÁG tünetei a súlyosságtól függően lehetnek: szájszárazság, szomjúságérzet, étvágytalanság, fejfájás, rossz kedélyállapot, ingerlékenység, bevérzett szemek, zaj- és fényérzékenység, kézremegés, fáradtságérzet, gyengeség, feszült idegállapot, szorongás, lehangoltság, akut depresszió, émelygés és hányás. Szapora szívverés, emelkedett pulzus és emelkedett vérnyomás szintén előfordulhat 
DRINK IT.  HAVE FUN. WAKE UP FRESH

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) beszámolója szerint az alkoholfogyasztás az egész világon az egyik legfontosabb egészségügyi probléma!?
#ALCORYTHM

Tudtad?

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) beszámolója szerint az alkoholfogyasztás az egész világon az egyik legfontosabb egészségügyi probléma!?

Akkor miért nem védekezünk az alkoholfogyasztás negatív hatásaival szemben?

A válasz egyszerű: mert eddig nem volt hatékony megoldás, amely megvédte szervezetünket az etanol (alkohol) fogyasztásának számos negatív aspektusától.

NOS, MOST VAN ...!

Lengyel-japán tudományos csapatunk kidolgozott egy hatékony algoritmust a másnaposságra - az alcorythm® 

Hol lehet megvásárolni az Alcorythm-t? Webáruházak listája.
#ALCORYTHM
Hol lehet megvásárolni?

Webáruházak, boltok listája

digipatika.hu
bijo.hu
vegaland.hu
herbaline.hu
netvital.net
egeszsegplazabudapest.hu
vitanett.hu
Lehetséges viszonteladók
a matripharma@matripharma.hu címen érdeklődhetnek.Nem azt mondjuk, ne igyon alkoholt,
azt tanácsoljuk  
vigyázzon magára,  és óvja az egészségét! 

Alkoholt csak felelősséggel fogyasszon! Még kis mennyiségű alkohol is káros lehet az egészségére.